Szuper ingyenes program a XIII. kerületben

Szuper ingyenes program a XIII. kerületben

A XIII. kerületi önkormányzat egy remek programra hívja fel a figyelmet. Szeptember közepéig látogatható egy kiállítás az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

A Vadvilág képei, avagy tárlat a természetfotók szerelmeseinek – nagyjából e mottó jegyében különleges képi világot tár a látogatók elé a Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének ingyenes, szeptember 13-áig látható kiállítása az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (képünkön) Mácsai István Galériájában - írja Facebook oldalán az önkormányzat.

Napjainkban többnyire a tél végén, tavasz elején megnyitott, aztán a járvány miatt bezárásra kényszerült tárlatok lettek ismét megtekinthetők, a Vadvilágé eredetileg február 4-én nyitott meg. Az egyesület fotósai nem először állítanak ki a kerületben.

A Vadvilág 2005 szeptemberében alakult, megörökítendő a természet drámai pillanatait, az állatok és növények egyedülálló szépségét.

Első, Észak csodái című nagy kiállításuk a Magyar Természettudományi Múzeumban hatalmas siker volt. Azóta számos hazai és nemzetközi pályázaton szerepeltek igen jó eredményekkel.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.

  • 2020.09.13

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.09.11

Megszökött két kenguru a Miskolci Állatkertből

Csütörtök reggelre virradóan, kifutójából lógott meg két Benett-Kenguru a Mikolci Állatkert és Kultúrparkból.