A XIII. kerületben is elmarad az augusztus 20-i ünnepség

A XIII. kerületben is elmarad az augusztus 20-i ünnepség

Az önkormányzat döntése értelmében elmarad a XIII. kerület idei, Béke téri augusztus 20-ai ünnepsége.

Idén elmarad az augusztus 20-i ünnepség a kerületben

Tekintettel a járványügyi helyzetre, a központi intézkedésekre és a lakosság egészségének védelmére elmarad idén kerületünkben is az augusztus 20-ai ünnepség.

Az önkormányzat a lakosság megértését kéri, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy ne alakulhassanak ki gócpontok, a legkisebb esélye se legyen meg a koronavírus terjedésének.

Zárt térben továbbra is érdemes maszkot viselni, hiszen a vírus még itt van köztünk. A tömegközlekedési eszközökön, boltokban kötelező a maszk viselése, és a másfél-2 méter szociális távolság betartása is erősen ajánlott.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.17

Járványügyi intézkedések a XIII. kerületben

A koronavírus-járvány második hulláma miatt, az országos és budapesti korlátozások mellett a XIII. kerületi önkormányzat is hozott néhány járványügyi intézkedést. 

  • 2020.09.16

A jövőben nem kerül majd víz alá a Béke tér és környéke

Sajnos a XIII. kerületi Béke tér és környéke sokszor kerül akkor víz alá, mai még a közlekedést is megnehezíti. Az önkormányzat ettől akarja megóvni a lakókat.

  • 2020.09.15

Budapest több pontján maszkokat osztanak a BKK önkéntesei

A Budapesti Közlekedési Központ szeptember 15-től egyszer használatos orvosi maszkokkal segíti az utazási szabályok betartását. Maszk nélkül ugyanis tilos utazni.