560 millió forintot veszít a XIII. kerület a kormány döntése miatt

560 millió forintot veszít a XIII. kerület a kormány döntése miatt

Tóth József a XIII. kerület MSZP-s polgármestere is csatlakozott az ellenzéki polgármesterek közös közleményéhez. A polgármesterek úgy érzik teljesen ellehetetlenítik az önkormányzatok munkáját a gépjárműadók elvonásával. 

Az önkormányzatok eddig sem kaptak plusz pénzt a kormánytól a járvány elleni védekezéshez, szombaton Gulyás Gergely bejelentette további pénzeket vonnak el tőlük. A gépjárműadók elvesztése 560 millió forint kiesést jelent kerületünknek.

Az ellenzéki polgármesterek, pártállástól függetlenül tilatkoznak az Orbán-kormány újabb megszorító intézkedései ellen. Gulyás Gergely a miniszterelnök szócsöve szombaton bejelentette a közös teherviselés érdekében az önkormányzatoktól elveszik a teljes évi gépjárműadót. Úgy tűnik a kormány nem titkolja, hogy szeretnék teljes mértékben ellehetetleníteni az önkormányzatokat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.