Egészségügyi dolgozóknak segít az angyalföldi kozmetikus

Egészségügyi dolgozóknak segít az angyalföldi kozmetikus

Ebben a jelenlegi nehéz helyzetben, mindenki ott segít, ahol csak tud. Györffy Ildikó kozmetikus mester, a XIII. kerületi MonSalon vezetője a járvány igazi hőseinek, az egészségügyi dolgozóknak az arcára szeretne mosolyt csalni.

Györffy Ildikó évek óta üzemelteti kozmetikáját kerületünkben, a Reitter Ferenc utca 92. szám alatt

MonSalon Mary Cohr szalon eddig is népszerű volt a környéken, pedig sokan nem is tudják, hogy Ildikó milyen nemes gesztussal élt az egészségügyi dolgozók felé.
"Mi is próbálunk segíteni, ahogy tudunk. Csatalkoztunk a "Szépítsd a hőst, és szépítsd a dokit!" mozgalomhoz - meséli lapunknak a ma már kozmetikus mesterként dolgozó vállalkozó.
Györffy Ildikónak természetes volt, hogy segítsen, pedig számára sem voltak könnyűek az elmúlt hónapok
Kisvállalkozóként nagyon hamar megérezte milyen negatív hatásai vannak a koronavírus-járványnak. Eddig egy alkalmazottat tudott foglalakoztatni, de kolléganőjét el kellett küldenie, mert nem tudta tovább fizetni utána a magas járulékokat. Ildikó nagyon bízik abban, hogy mihamarabb újra együtt dolgozhat kolléganőjével, újra kitudja termeleni az ehhez szükséges bevételt.

Saját nehézségei ellenére, is segít

A kozmetikus szalonjában 5 egészségügyi dolgozó kaphat teljesen ingyenes arckezelést, és tovább 10 hősnek 50 %-os kedvezménnyel szemkörnyék kezelést ajánlott fel! Valamint 50 %-os kedvezménnyel teljes testkezelést is kaphatnak a több műszakban dolgozó egészségügyi dolgozók, hogy egy kicsit felfrissülhessenek és felvidulhassanak!

Veszprémi Dóra műkörmösként dolgozik a szalonban

Ő is segíteni szeretett volna, ezért csatlakozott a szépítsed a hőst kezdeményezéshez, melynek keretein belül 5 egészségügyben dolgozó hölgyet szeretne meglepni egy általuk választott szolgáltatással, hogy kicsit adhasson, azoknak akik nap mint nap, saját egészségüket tették kockára értünk.

Gyermekkorom óta tudtam, hogy ha “nagy” leszek műkörmös szeretnék lenni. Mikor rátaláltam Ildi kis ékszerdobozára, egyből tudtam, hogy én is ide tartozom, itt kell dolgoznom és szerencsére ez így is lett. Ebben a szalonban igazán azt csinálhatom, amit szeretek, szépíthetem vendégjeim kezeit, mivel szerintem nagyon sokat elárul egy emberről a keze ápoltsága. A szalonunkban lévő nyugodt környezet lehetőséget ad vendégeim számára, hogy az itt töltött idő alatt félre tehessék a hétköznapi gondjaikat és stresszmentesen szépülhessenek - mondja Dóra.
A szalon elérhetőségeiMonSalon Kozmetika vagy Facebookon. Email: monsalon1135@gmail.com Telefonszám: +3630253 0723

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.

  • 2020.09.13

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.09.11

Megszökött két kenguru a Miskolci Állatkertből

Csütörtök reggelre virradóan, kifutójából lógott meg két Benett-Kenguru a Mikolci Állatkert és Kultúrparkból.