Új munkakört talált magának Felcsúton Orbán

Új munkakört talált magának Felcsúton Orbán

Mi beleegyezünk, hogy holnaptól csak ennyi felelőssége legyen, de akkor ebből is éljen meg!

Orbán beült egy traktorba a hétvégi háza hátsó kertjében felhúzott stadion mellett, és úgy tett, mintha dolgozna. Ezt természetesen az udvari fotósai meg is örökítették. A kép a vámpírkormány fejének Facebook oldalán jelent meg, az alábbi szöveggel:

Délutáni fusi. Nálunk, a Puskás Akadémián mindenkinek mindenhez kell értenie.

Hú, de sok minden kavarog a fejünkben ezt látva.

Pl. az, amit egy júliusi rádióinterjúból tudhatott meg az ország. Hogy

Orbán szerint a magyar férfiember archetípusa a gazda, aki ma egy magyar faluban ugyanolyan minőségű életet tud élni, mint a fővárosban.

És itt van ő, aki megtestesíti ezt a tételt. Létrehozta magának azt a falusi Disneyland-et, ahol ha akar, gazdát játszhat, és csak azért nem élhet ott úgy, mit a fővárosban, mert a várbeli erkélye nagyobb, mint a komplett felcsúti háza.

Ő az a típusú paraszt (a világon tán az egyetlen), akinek az a "munka", ha drága bőrcipőben és hófehér ingben húzhatja a patyolattiszta traktorral az üres utánfutót.

Aztán ott van ez a mosolygó Kádárral összekacsintós kifejezés, ami maga a tömény nyolcvanas évek.

A fusi.

Ami egyébként azt jelenti, hogy magánmunkát végez a munkahelye eszközeivel, tehát lényegében megkárosítja a cégét. És ez maga a totális zűrzavar. Akkor most nem az Akadémiának dolgozott azzal a traktorral? De akkor miért fusi? Vagy tényleg fusizik? Ki kellene üríteni az emésztőt a kertben, és ahhoz kell az utánfutó? De hát az Akadémia is az övé, tehát a traktor is az övé.

Szóval akkor mit is akart üzenni ezzel a kifejezéssel az ő népének?

Valószínűleg csak annyit, hogy ő is csak egy átlagos ember. Egy közülük, aki csak a sors furcsa szeszélyéből lett a miniszterelnöksége alatt az ország titokban leggazdagabb embere.

Ezt sugallja a laza, álszerény hangnem is.
Nálunk, a Puskás Akadémián

A kérges tenyerű, de büszke gazda hangja ez, aki keményen megdolgozott azért, amije van. Hát, végül is a közpénzek átcsatornázása is komoly meló.

Mindenkinek mindenhez kell értenie.

De legfőképpen persze Ő az, aki mindenhez ért. Mindenhez IS. Mint általában a diktátorok.

Szóval komoly komplexusokról árulkodik ez a kép. Szívesen meghallgatnánk róla egy pszichiáter véleményét.

 

Érdekes egyébként az uralkodói család vonzódása a traktorokhoz. Emlékezetes, hogy lánya, és szellemi örököse, Ráhel egyik esküvői fotóján szintén egy traktorral pózolt. Arról a járműről később kiderült, hogy a férje, Tiborcz István cége korábban arra használta, hogy természetvédelmi területről fát lopjon. Az azonosságra az Orbán család vagyonosodásáról könyvet is író, az azóta már sajnos elhunyt Ferenczi Krisztina bukkant rá. A cikket az akkor még létező Népszabadságban publikálta.


Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.11

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát.