Nem vicc! Fizetésemelés helyett focimeccs-belépőt kapnak az ápolók!

Nem vicc! Fizetésemelés helyett focimeccs-belépőt kapnak az ápolók!

A Fidesz évek óta köp az egészségügyi dolgozókra. Most azt hiszik, hogy egy ingyenes focimeccs elegendő kárpótlás lesz. Csakhogy abból nem lehet kenyeret venni a boltban.

A vámpírkormány nagylelkű ajándékkal lepi meg az egészségügyi dolgozókat. Rájöttek, hogy hosszú ideje elhanyagolták őket, és most így akarnak bocsánatot kérni. Vajon mit kapnak a koronavírus ellen küzdő nők és férfiak, akik az életüket kockáztatják? Fizetésemelést? Fizetett szabadságot? Jachtos nyaralást? Nem igazán.

A nagy fájdalomdíj egy ingyenjegy lesz a Szuperkupa-döntőre. 500 embernek. A tömött Puskás Stadionban, hogy minél többen elkapják a betegséget.

Ezt természetesen nem minden dolgozó kapja meg. Csak azok, akiknek jár a bruttó 500 ezres egyszeri támogatást, ami egyébként is kamu. Mert az valójában csak nettó 333 ezer lesz, adózás után. Orbán nem tudja megállni, hogy ne lopjon mindenhonnan.

Tehát az idős- és sérültotthonok dolgozói, a gyógyszerészek és a gyógytornászok még a focimeccsre se mehetnek el. Igaz, ők is ugyanúgy ki voltak téve a fertőzésnek, de a Fideszt régóta nem érdekli a valóság.
De az ingyenjegy nem csak azért gyalázatos, mert a megérdemelt támogatás helyett osztogatja a vámpírkormány.

A meccsre nem sikerült elég jegyet eladni, ezért a Fidesz így próbálja meg feltölteni a nézőtért. A helyszín az omladozó, félkész Puskás Stadion, ahol a vakolat mellett tonnás betontömbök potyognak az égből. És az esemény tömve lesz külföldi nézőkkel, tehát a fertőzések az egekbe fognak szökni. A Fidesz emberkísérletet tervez, vagy csak simán gyűlöli az ápolókat?

Amelyik egészségügyi dolgozó mégis elmegy a 190 milliárdos, széthulló kamustadionba, az kényelmesen nézheti a milliós fizetésű focistákat, amíg ő három műszakot szokott letolni havi 120 ezerért. Micsoda kitüntetés!

Néha komolyan elgondolkozunk, Orbán Viktornak focilabda van az agya helyén? Máshol magánvállalatok osztanak szét repülőjegyeket. Magyarországon viszont a Fidesznek csak ennyire telik.

Kinek szurkolnak majd az egészségügyi dolgozók a meccsen?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Szél javaslata letiltaná a politikust jachtoztató oligarchát a tenderekről

A független képviselő kizárná a közbeszerzésekből azokat a vállalkozókat, akik luxusajándékokkal kedveskednek a politikusoknak.

  • 2020.09.18

Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Szponzorációként 70 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től a Cecíliához köthető Fitbalance rendezvénye - derült ki a K-Monitor adatigényléséből.

  • 2020.09.18

Újabb kutatási eredmény mondta ki: összefogással verhető a Fidesz '22-ben!

Az ellenzéki szavazók 87 százaléka egyetért: mindenhol csak egy jelöltnek kell elindulnia a Fidesz ellen - derül ki a Szociális Demokráciáért Intézet és a ZRI Závecz Research közösen készített elemzéséből.