Karácsony Gergely: A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés

Karácsony Gergely: A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés

A főpolgármester szerint mindannyiunk érdeke, hogy egy olyan városban éljünk, amely ösztönzi a gyermekvállalást, és ahol szívesen alapítanak a városlakók családot.

Karácsony Gergely facebook bejegyzésében jelentette be, hogy a Fővárosi Önkormányzati is támogatja a Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez.

A budapesti Városházára is kikerült egy babazászló.
Fontos, hogy a gyermekek érdekeit, biztonságos fejlődésüket tartsuk szem előtt. Ezért is szeretnénk együttműködni a mozgalommal a kismama barát város megteremtésében, legfőképpen a közlekedés és a közterületek fejlesztése területén - írta a főpolgármester.
Karácsony Gergely nem száll be a zászlóháborúba, amit a Fradi ultráinak egy csoportja kezdett, amikor eltávolították a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett szivárványos zászlót. Csakúgy, mint Kunhalmi Ágnes, a főpolgármester is igazi demokrata, aki hisz az emberek egyenlőségében. Karácsonyt nem érdekli, hogy a babazászló valójában a hivatásos, fideszes médiaprovokátor, Gajdics Ottó kezdeményezése. A jó ügy mellé odaáll, akárkinek az ötlete is volt.

 

Karácsony Gergely sok ember életét mentheti meg. Lerövidítik a rákgyanús betegek diagnosztikai vizsgálatainak várólistáit.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.22

Költségvetési csalás miatt börtönre ítéltek két fideszes agrárvezetőt

118 ember ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség annak idején a Gőgös Zoltán (MSZP) által kirobbantott földalapú támogatásokkal kapcsolatos csalások és visszaélések miatt, most többeket el is ítélt a bíróság.

  • 2020.09.22

ATV: szegény Orbán Viktor nem tud ott lenni a Szuperkupa-döntőn

A miniszterelnök csütörtökön és pénteken az Európai Tanács rendkívüli csúcsértekezletén vesz részt - közölte a televízióval a miniszterelnök táskahordója, a mindig tettrekész Havasi Bertalan.

  • 2020.09.22

Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Korábban a csicskasajtó azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal találkozott egy étteremben. A volt miniszterelnök Gábor György filozófussal beszélgetett, természetesen nem a volt fideszes oligarchával. Az is kiderült, hogy miért.