Felháborító: Heti 70 millióba kerül Szijjártó luxusjachtja

Felháborító: Heti 70 millióba kerül Szijjártó luxusjachtja

A mi pénzünkből vehették azt a hajót, amin a Fidesz-csicska külügyminiszter lógatta a lábát az adrián.

Ahogy mi is megírtuk, Szijjártó Péter a horvát tengerparton vészeli át a fehérorosz-válság időszakát egy luxusjachton. Bár a Facebook-oldala szerint égnek a vonalak és folyik a munka. A hazugság és a képmutatás még a legkisebb bűnök közé tartozik ebben a történetben.

Nyaralni visz a közpénzhajó!

Az átlátszó cikke szerint a jacht Szíjj László tulajdonában van és nagyjából 7 milliárd forintot kóstál. A hajó Máltára van bejegyezve, és az ottani szabályok szerint nem lehet bérbe adni. Csak a tulajdonos és a vendégei használhatják. Mivel a tulajdonos az utóbbi években szó szerint arat a hazai közbeszerzéseken, így nagy valószínűséggel a jachtot is a magyar adófizetőktől ellopott pénzből vette.

Ehhez hasonló hajókat 60-70 millió forintért lehet egy hétre bérbe venni.

255 ezer forinttal számolva, egy átlagbért kereső magyar ember 23 év alatt kereshet annyi pénzt, amennyit Szijjártó Péter egy hét alatt elnyaralgatott. Ráadásul egy külpolitikai válság kellős közepén, amikor éppen lett volna más dolga bőven.

Kórház és iskola felújítások helyett luxushajókra és nyaralásokra költi a pénzünket a vámpírkormány!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Szél javaslata letiltaná a politikust jachtoztató oligarchát a tenderekről

A független képviselő kizárná a közbeszerzésekből azokat a vállalkozókat, akik luxusajándékokkal kedveskednek a politikusoknak.

  • 2020.09.18

Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Szponzorációként 70 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től a Cecíliához köthető Fitbalance rendezvénye - derült ki a K-Monitor adatigényléséből.

  • 2020.09.18

Újabb kutatási eredmény mondta ki: összefogással verhető a Fidesz '22-ben!

Az ellenzéki szavazók 87 százaléka egyetért: mindenhol csak egy jelöltnek kell elindulnia a Fidesz ellen - derül ki a Szociális Demokráciáért Intézet és a ZRI Závecz Research közösen készített elemzéséből.