Ez igen - Célba ért az MSZP Add tovább akciója

Ez igen - Célba ért az MSZP Add tovább akciója

Míg a Fidesz csak ígérgeti, hogy egyszer majd segít azoknak a családoknak, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe kerültek, addig az MSZP ténylegesen segíti a rászorulókat.

Add tovább! címmel akciót indított a fővárosi MSZP

A kezdeményezés célja az, hogy a koronavírus-járvány alatt felhalmozott, majd feleslegessé vált tartós élelmiszereket eljutassák a rászorulóknak. Az akcióhoz több kerület is csatlakozott, köztük a II., a XIII., a XIV. és a XIX. kerület és az MSZP fővárosi frakciója.

A járvány a végéhez közeledik, de a válságnak nincs vége. Ez nagyon sok embernek komoly problémát okoz, akár a napi bevásárlásban. Nekik szeretnénk segíteni - mondta Horváth Csaba (MSZP) Zugló polgármestere.

Sokan vásárolták túl magukat a járvány alatt, áruhiánnyal számolva, de ez nem következett be, így a fővárosi MSZP kezdeményezésére ezeket a felesleges élelmiszereket, tisztító szereket sokan rászorulóknak adományozták.

Ezeket vitte ma el a Máltai szeretetszolgálat, 14. kerületi kirendeltségéhez Horváth Csaba polgármester, Molnár Zsolt, MSZP budapesti elnöke, Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere és Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője. 

A gyűjtés még tart, az MSZP szeretne több szervezethez is eljuttatni tartós élelmiszereket, legközelebb a Vörös Kereszthez viszik az összegyűjtött termékeket. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Koronavírus-gócpont alakult ki Tállai András birodalmában

A Fidesz-csicska által vezérelt városban igyekeznek elsunnyogni a balhét.

  • 2020.07.10

Meghalt Koncz Ferenc fideszes parlamenti képviselő

Közlekedési balesetben elhunyt a Fidesz országgyűlési képviselője, Koncz Ferenc, aki korábban Szerencs polgármestere is volt.

  • 2020.07.10

MSZP: Nemzetbiztonság tanulságai is vannak a volt nagykövet pedofil botrányának

A volt nagykövet pedofil botrányának nemzetbiztonsági tanulságait is le kell vonni a Magyar Szocialista Párt szerint