Újbudára költözik az ARC kiállítás

Újbudára költözik az ARC kiállítás

Október 2-től a Bikás parkban lesz megtekinthető a neves kiállítás.

Az utóbbi években kis túlzással hontalanná vált az ARC kiállítás. Hagyományosan a Városliget adott otthont a népszerű eseménynek. Azonban 2018-ban a Liget-projekt miatt a Tarlós féle főváros száműzte a kiállítást a ligetből. Közben pedig Néprajzi Múzeum néven egy undorító plázát fognak építeni a park mellé, mozival, drága éttermekkel és ocsmány külsővel.

Újbudai kiállítás!

Az utóbbi két évben volt a Hősök terén és az Örs vezér terén is a kiállítás, idén pedig a Bikás parkban kapott otthont. A képeket október 2 és november 1 között lehet majd megtekinteni. A kerület polgármestere és az alpolgármesterek is nagy örömmel fogadták a közérzeti kiállítást. László Imre megjegyezte:

Mi, újbudaiak hiszünk a művészet és a kultúra szabadságában, a kreativitás erejében, számunkra mindig is fontosak voltak azok az értékek, amiket ez a plakátkiállítás megjelenít.

A Fidesznek nem fontos, hogy a valódi kultúra támogatása. Szerintük a képkiállítás helyett undorító plázának van helye a Városligetben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.17

Járványügyi intézkedések a XIII. kerületben

A koronavírus-járvány második hulláma miatt, az országos és budapesti korlátozások mellett a XIII. kerületi önkormányzat is hozott néhány járványügyi intézkedést. 

  • 2020.09.16

A jövőben nem kerül majd víz alá a Béke tér és környéke

Sajnos a XIII. kerületi Béke tér és környéke sokszor kerül akkor víz alá, mai még a közlekedést is megnehezíti. Az önkormányzat ettől akarja megóvni a lakókat.

  • 2020.09.15

Budapest több pontján maszkokat osztanak a BKK önkéntesei

A Budapesti Közlekedési Központ szeptember 15-től egyszer használatos orvosi maszkokkal segíti az utazási szabályok betartását. Maszk nélkül ugyanis tilos utazni.