Remek lehetőség - Vakáció a Margitszigeten

Remek lehetőség - Vakáció a Margitszigeten

2020. június 15- augusztus 28 között várja a 6-12 éves korú táborozni vágyó gyerekeket a Petőfi Sándor Napközis Tábor, a Margitszigeten.

Várják a gyerekeket a XIII. kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában

Számtalan program, kedvező feltételek, előírásoknak megfelelő egészségügyi szabályok betartása biztosítja a felhőtlen vakációt - hívja fel rá a figyelmet Holopné Schramek Kornélia (MSZP) alpolgármester.

A Margitsziget északi részén található Petőfi Sándor Napközis tábor az illusztris környezetének köszönhetően gyönyörű látványt nyújt, kitűnő feltöltődési hely. A közel 30000 m²-en található gyermekmedence, közel 250 fős szabadtéri színház, csúszdák, és egy 648 m2-es kőépület is.

Saját szervezésű, tematikus táboraink alatt a részvevő gyermekek beleáshatják magukat a színház világába hivatásos drámapedagógusok segítségével, megismerhetik és kipróbálhatják a különböző sportokat, illetve játékos mozgásprogramokon vehetnek részt. Az elmélyültebb, csendesebb programokra vágyó gyermekeknek pedig Kreatív-szigettel kedveskedünk, ahol fotós- és videós foglalkozás, kézműves foglalkozás alkotná mindennapjaikat - írják honlapjukon.

A táborba jelentkező gyerekek akár hetente más és más tematikus programcsoport közül választhatnak:

  • Színház az egész világ! táborrész, ahol hivatásos drámapedagógusok segítségével nyernek bepillantást a kulisszák mögé a résztvevők.
  • Örökmozgók! ahol a játszóházi hangulat várja a résztvevőket (laserforce, medencés foglalkozások és sok más sportos program).
  • Kreatív-sziget! ahol kézműves foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás és egyéb szakkörök lesznek.

A jelentkezéshez szükséges:

  • az online jelentkezési lap kitöltése
  • az elengedő és egészségügyi nyilatkozat (letölthető formában elérhető a jelentkezési felületen) kitöltése. Az egészségügyi-Elengedő nyilatkozatot a gyermeknek táborkezdéskor kell magával hoznia és a turnus kezdetekor a táborvezetőknek átadni.

Fotó: sport13.hu

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.14

Az Orbán-csicska már megint a diktatúrára szavazott

A magyar emberek helyett Orbán diktatúráját szolgálja Kocsis Máté
  • 2020.07.14

A XIII. kerületben is gyűjti a Momentum a konzultációs íveket

A Momentum aktivistái minden hétköznap délután 4 és 8 óra között és szombat reggel 7 órától délig a Lehel téren gyűjtik az inzultációs íveket.

  • 2020.07.13

Ingyenes telefonos applikációval segíti a lakókat a XIII. kerületi önkormányzat

A XIII. Kerületi Önkormányzat képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a SMART13 Akciótervet a 2020-2024-es időszakra. Ennek része ez az applikáció is.