Sorozatbetörőt kaptak el az angyalföldi rendőrök

Sorozatbetörőt kaptak el az angyalföldi rendőrök

A XIII. kerületi rendőrök pár sarokra a betörés helyszínétől találták meg a bűncselekményekkel gyanúsítható 19 éves férfit - írja a police.hu.

Sorra járta és fosztogatta a társasházak pincéit, tárolóit az a 19 éves budapesti férfi, akit a XIII. kerületi rendőrök egy betörés helyszínétől pár sarokra fogtak el. A gyanú szerint V. Sándor 2019. december 12-e és 2020. április 1-je között öt társasház pincéjébe és tárolójába tört be, és azokból a legkülönfélébb tárgyakat vitte magával.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. április 1-jén hajnalban egy nő tett bejelentést, hogy a Béke úti lépcsőházukba valaki fel akarja törni a tárolókat. A XIII. kerületi körzeti megbízottak öt percen belül a helyszínre értek, majd az elkövetőről megadott személyleírás alapján átkutatták a környező utcákat. A 19 éves férfit a rendőrök végül a Gyöngyösi utcában találták meg és bűncselekmény elkövetésének gyanújával előállították a kerületi rendőrkapitányságra. 

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtéseket követően megállapították, hogy a férfi még öt betöréses lopással hozható összefüggésbe, melyeket kivétel nélkül a XIII. kerületben követett el. A férfi kihallgatásakor elismerte a bűncselekmények elkövetését.      ​

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Több, mint hatmilliárdot bukott Budapest a tapló Tarlós alkalmatlansága miatt befalsult elektronikus jegyrendszeren. Karácsony Gergely szerint a politikai felelős megvan: a Fidesz, de büntetőjogi felelősségre vonás is várható.

  • 2020.07.08

Új térfigyelő kamerákkal védik a közbiztonságot Tóth Józsefék

A következő években várhatóan 28 helyszínre telepít újabb közterületi térfigyelőket a XIII. kerületi önkormányzat.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.