Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki autókat tört fel Angyalföldön

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki autókat tört fel Angyalföldön

Újabb autó feltörésére készült a 37 éves budapesti férfi, amikor tetten érték az angyalföldi rendőrök - írja a budapesti rendőrfőkapitányság.

Az elmúlt két hétben több gépkocsifeltörésről érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, lefoglalták és elemezték a bűncselekmények környékén készült kamerafelvételeket - írja a police.hu.

A rendőrök közterületi akciót szerveztek azért, hogy megelőzzék az újabb bűncselekmények elkövetését, és elfogják azt a 37 éves budapesti férfit, aki bűnügyi információ alapján került látókörükbe.

Az akció első napján 2020. május 19-én este a nyomozók felfigyeltek egy férfire, aki az utcán sétálva a parkoló autókat próbálta kinyitni, és folyamatosan azt nézte, hogy hagytak-e bennük valamilyen értéket. A járőrök igazoltatták a férfit, – akinél több csavarhúzót is találtak – és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók a 37 éves budapesti L. Rolandot lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatása során további kilenc autó feltörését ismerte el, amellyel közel negyedmillió forint kárt okozott. A rendőrök a férfi angyalföldi lakásán autós rádiókat, mobiltelefonokat, navigációs eszközöket és műszaki cikkeket foglaltak le.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Több, mint hatmilliárdot bukott Budapest a tapló Tarlós alkalmatlansága miatt befalsult elektronikus jegyrendszeren. Karácsony Gergely szerint a politikai felelős megvan: a Fidesz, de büntetőjogi felelősségre vonás is várható.

  • 2020.07.08

Új térfigyelő kamerákkal védik a közbiztonságot Tóth Józsefék

A következő években várhatóan 28 helyszínre telepít újabb közterületi térfigyelőket a XIII. kerületi önkormányzat.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.