Az angyalföldi rendőrök elkaptak egy férfit, aki öltönyben ment rabolni

Az angyalföldi rendőrök elkaptak egy férfit, aki öltönyben ment rabolni

Elfogatóparancs miatt állítottak elő egy férfit a XIII. kerületben, amikor egy nyomozó felismerte a ruháját egy korábbi betörés kapcsán.

Az angyalföldi rendőrök 2020. június 2-án igazoltattak egy férfit a XIII. kerületben, akiről kiderült, hogy ellene elfogatóparancs volt érvényben. Az ellenőrzés során átvizsgálták K. József ruháját, mely során köszörült kulcsokat és több zárfésűt is találtak. A rendőrök az elfogatóparancs és a férfinél lévő gyanús tárgyak miatt K. Józsefet elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A XIII. kerületi Rendőrkapitányság egyik nyomozója az előállított 48 éves férfi öltönyét és szemüvegét felismerte, egy korábbi betörés feltételezett elkövetőjére emlékeztette.

Az eljárás során kiderült, hogy a férfi május 8-án 10 óra körül a bejárati ajtó zárszerkezetét megrongálva betört egy XIII. kerületi lakásba, ahonnan laptopot, karórát, parfümöt és pénzt lopott. Az ügyben kimentett felvételeket a nyomozók visszanézték, mely alapján megállapították, hogy K. József ugyanabban az öltönyben ment betörni, mint amit az igazoltatásakor is viselt.
A XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 48 éves dánszentmiklósi lakost lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd az elfogatóparancs alapján büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Több, mint hatmilliárdot bukott Budapest a tapló Tarlós alkalmatlansága miatt befalsult elektronikus jegyrendszeren. Karácsony Gergely szerint a politikai felelős megvan: a Fidesz, de büntetőjogi felelősségre vonás is várható.

  • 2020.07.08

Új térfigyelő kamerákkal védik a közbiztonságot Tóth Józsefék

A következő években várhatóan 28 helyszínre telepít újabb közterületi térfigyelőket a XIII. kerületi önkormányzat.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.